Vivian, Tina og Trine

Behandlinger

Ingen ved mere om fødder. Hos landets statsautoriserede fodterapeuter får du med garanti en professionel behandling af dine fødder. Under behandlingen får du gode råd til, hvordan du kan holde dine fødder sunde hele livet Du kan finde en fodterapeut nær dig på altomfoden.dk, hvor du også kan læse mere om fødder og fodsygdomme.

Vores behandlingsformer


Fodeftersyn

Til at starte med ser fodterapeuten automatisk efter, om du skulle have hård hud, ligtorne, sår, hælrevner, fod- eller neglesvamp eller andre problemer.

Har du gigt, diabetes eller andre sygdomme, der kan skade fødderne, bliver din behandling tilpasset det særlige behov du har. Også hvis du har smerter i kroppen eller har andre problemer, der kan tænkes at stamme fra fødderne.
Dyrker du sport, kan det sætte dine fødder på en hård prøve, alt afhængig af sportsgren. Det kan derfor være en rigtig god ide, at du ofte får undersøgt dine fødder og taler med fodterapeuten om, hvordan du skåner dine fødder mest muligt.

Fodbehandling

Når du får behandlet dine fødder, bliver den hårde hud nænsomt skåret væk, neglene bliver omhyggeligt klippet, slebet og renset i dybden, og du får behandlet alle de problemer du måtte have. Til slut bliver dine fødder smurt ind i en creme, der holder huden blød og smidig.

Har du ondt ved tåneglen, fordi den er groet ned i siderne, kan fodterapeuten sætte en neglebøjle på, der er med til at rette op på den igen. En neglebøjle er en metaltråd eller et stykke smalt plastik, som bliver sat på tværs af neglen Får du bøjle på neglene, skal du regelmæssigt gå til eftersyn for at få tjekket at bøjlen sidder som den skal.

Fodpleje

Føddernes trivsel handler i høj grad om, hvilket klima de befinder sig i. Derfor giver fodterapeuten dig gerne gode råd til, hvordan du vælger sko, der er bedst til dig og dine fødder; både til hverdag, fritid og fest.

Hvis dine fødder er i anatomisk ubalance, kan et fodindlæg eller en lille aflastning i fx silikone kompensere for det, så du kommer til at gå bedre. Et fodindlæg er en sål, som fodterapeuten udformer specielt til dig for at støtte dine fødders funktion, så den bliver så normal som muligt. Mange børn kan også have glæde af et indlæg.

Klinik for Fodterapi

På www.altomfoden.dk kan du søge efter statsaut. fodterapeuter og læse en lang række gode råd om pleje, sko, fodøvelser og meget andet.

Ved statsaut. fodterapeut: Vivian Klüver T. Nielsen
Odelsgade 23
7130 Juelsminde
Tlf.: 60 70 28 38
Hjemmebehandling: Ja
Handicapvenlig adgang: Ja
Tilskudsmulighed: Den offentlige Sygesikring
Sterilisationskontrol: Godkendt 2019, alle år (10 år)

Mandag: 8.00-15.00

Tirsdag – Torsdag: 8.00-17.00

Fredag: 8.00-15.00

Lørdag: 1 gang om måneden

Find os her

Klinik for Fodterapi
Odelsgade 23
7130 Juelsminde

Kontakt os

Tlf: +45 60 70 28 38
Email: vivians@fodteam.dk

Information

Da vi er et firma som har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os.